onzemensen-1.jpg


Vilaverde bestaat uit een vaste kern medewerkers en een groep van circa 11 collega's die als partners aan ons verbonden zijn. Gezamenlijk vormen wij het Team Vilaverde. De waarden waar wij voor staan, zijn: creativiteit, resultaatgerichtheid, integriteit, contact en respect. Deze komen tot uitdrukking in alles wat wij met en voor u doen. 
 

hanstimmers.jpg

Hans Timmers No-nonsense, authentiek en met twintig jaar ervaring in training, talentonderzoek en werken met teams. Hans creëert veiligheid waar mensen tijdelijk kwetsbaar zijn. Daarom kan hij ook altijd nèt een stap dieper gaan om de angel uit een probleem of vraag te halen. 
Profiel van Hans op Linkedin

manon_smits.jpg

Manon Smits Warm, intuïtief en ervaren. Weet treffend naar de kern van een vraagstuk te gaan en kan daar snel oplossingsgericht in schakelen. Haar manier van kijken en werken is zowel holistisch als praktisch. Zij vindt het belangrijk dat teams en professionals echt verder kunnen met de inzichten en instrumenten die zij aanreikt en toepast. Gelooft in mogelijkheden en het ontdekken van wegen hoe het potentieel van mensen en organisaties ontsloten kan worden.   
Profiel van Manon op Linkedin

 

marja2.jpg

Marja Veerman Marja is onze psychologe. Zij is een geboren coach en zet deze kwaliteiten vooral in bij loopbaan- en reïntegratietrajecten. Ook zij creëert veiligheid, zonder in de valkuil te stappen te gaan 'zorgen'. Haar begeleiding resulteert in sterkere mensen.   

Profiel van Marja op Linkedin

Esther van der Valk Esther is zakelijk met een hart. Zij is analytisch scherp en doorziet snel waar het om draait waardoor zij complexiteit simpel maakt. Haar jarenlange ervaring als organisatieadviseur en coach neemt zij daarbij mee. Esther wordt vaak ingezet bij vragen over haperende samenwerking, de start up van projecten, het concreet maken van ideeën en het vertalen van een visie of gewenste verandering in heldere stappen.